Lahjakortti

Jos sinulla on lahjakortti, jonka olet saanut vuoden 2020 puolella, syötä lahjakortin koodi kampanjakoodille varattuun paikkaan.

Lahjakortti, joka saatu vuonna 2021, koodi syötetään lahjakortin kohdalle.

Kuinka kauan lähetystä säilytetään noutopaikassa?

Posti: Säilytämme lähetyksiä noutopisteissä 7 päivää, minkä jälkeen ne palautuvat lähettäjälle. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vain kerran tekstiviestillä.

Toimitamme tilauksia tällä hetkellä vain manner-Suomeen.  Postissa pyhiä ei poisteta säilytysajasta. Yksi perustelu on se, että nykyisin Postin noutopisteet sijaitsevat suurelta osin kaupoissa, jotka ovat auki lähes ”yötä päivää” ja joka päivä.

Matkahuolto: Noutopisteeseen toimittamamme lähetys palautuu takaisin toimittajalle, jos asiakas ei nouda sitä 14 vuorokauden kuluessa. Lähetyksen saapuessa siitä ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä ja muistutus lähtee viikon sisällä tästä.

Lahjaksi tilattaessa

Jos haluat tehdä lahjatilauksen, anna sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi (tilausvahvistus hintoineen tulee sinulle), mutta syötä puhelinnumeroksi saajan puhelinnumero (saapumisilmoitus menee hänelle).  Muistathan myös kertoa lahjan saajalle, että toimitus on tulossa. (Asiakaspalveluun tulee välillä ihmetteleviä soittoja, kun lähetyksiä tulee, vaikka mitään ei ole tilattu.)

Haku ei toimi kunnolla, missä vika?

Vika voi selaimessa. Esimerkiksi Explorer versio 11 toimii hyvin, mutta vanhemmilla selaimilla ei. Voit kokeilla myös toista selainta, esim. Chromea tai Firefoxia.

Version saa selville seuraavasti, eli klikkaa joko ratas-ikonia tai sitten ”Ohje”.

https://support.microsoft.com/fi-fi/help/17295/windows-internet-explorer-which-version

 

Miksi ei huoli alennuskoodia?

Olen ostoskorissa ja painan Käytä kampanjakoodi, ylhäälle tulee : Kirjoita kampanjakoodi, ole hyvä mutta en pääse sitä mihinkään kirjoittamaan, missä vika?
Vastaus: Oikealla alhaalla KÄYTÄ KAMPANJAKOODI- laatikon yläpuolella lukee Kampanjakoodi. Vie kursori sen päälle ja kirjoita siihen kampanjakoodi ja sen jälkeen enter tai Käytä kampanjakoodi -paininta.