Alexin keittiössä

Alex Nurmi

Kovakantinen kirja

31,00  8,50 

Varastossa

Lautasellinen silmänruokaa!

Alexin keittiössä arkisista raaka-aineista syntyy näyttäviä annoksia helposti. Tarvitaan vain hiukan mielikuvitusta ja luovuutta!

Alex Nurmi paljastaa ensimmäisessä keittokirjassaan paitsi parhaat reseptinsä, myös parhaat vinkkinsä ruoan esillepanoon. Kirja avaa lukijan silmät näkemään, miten kauniit ruoka-annokset luodaan. Raikkaat reseptit antavat inspiraatiota kokeilla uusia makuja ja testata omia kykyjä. Vai miltä kuulostaisi vaahdotettu kukkakaalikeitto ja korianterinen lohimousse, varhaisperunacarpaccio, pähkinävoikastike ja kurkkuspagetti sekä vaniljavispipuuro mantelimarengilla? Alexin ruokafilosofiaan kuuluu keveys, raikkaus ja yksinkertaisuus – ja se, että arkisenkin ruoan voi laittaa kauniisti esille.

Noin 20 kirjan reseptiin liittyy myös video, josta pääset näkemään, kuinka annokset syntyvät.

Alex Nurmi on suosittu TV-kokki, joka on työskennellyt yli 14 vuoden ajan kameroiden kanssa kokkina, tuottajana sekä ruokastylistinä. Oman yrityksensä kautta hän tarjoaa kokkikouluja, ruokakuvauksia sekä luentoja asiakkaille. Vuosien työkokemus on nyt pakattu tähän kirjaan, josta jokainen voi ammentaa inspiraatiota.

Lisätiedot

Paino 890 g
Mitat 267 × 202 × 19 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä