Artemis Fowl (elokuvakansi)

Eoin Colfer

Jättipokkari

25,00  21,30 

Varastossa

Vihdoin myös elokuvana!

Artemis Fowl on kaikkien aikojen hauskimpia ja suosituimpia fantasiasarjoja. Sarjan aloitusosa nyt komealla leffakannella kesällä 2020 julkaistavan, kauan odotetun elokuvaversion kunniaksi.

Artemis Fowl on 12-vuotias tietokonenero ja rikollissuvun viimeinen vesa, joka saa vihiä maan alla asuvasta keijukansasta ja sen mittavasta kulta-aarteesta. Artemis kaappaa menninkäiskomisario Holly Shortin panttivangikseen, mutta Hautautuneiden Alueiden Lainvalvonnan Tiedustelujaos HALTiJa ryhtyy vastaiskuun, josta ei puutu ryminää, räiskettä eikä nasevaa sanailua…

”Colferin voima on rikkaudessa: teksti tursuaa keijujen maailman yksityiskohtia ja maailma alkaa kiehtoa – kunnes menninkäisiä näkee melkein hereilläkin.” Kanerva Eskola, Aamulehti.

Irlantilaisen Eoin Colferin (s. 1965) Artemis Fowl -kirjoja on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta, käännetty lähes 50 kielelle ja verrattu hengeltään Die Hard -elokuviin. Kenneth Branaghin ohjaama, Disneyn tuottama elokuva Artemis Fowl saa maailmanensi-iltansa Disney+-suoratoistopalvelussa kesällä 2020.

Lisätiedot

Paino 280 g
Mitat 210 × 135 × 19 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Alkuperäisteos

Kääntäjä