Calendar Girl 3. Heinäkuu elokuu syyskuu

Audrey Carlan

Kovakantinen kirja

24,00 

Varastossa

Hävyttömän rohkea. Uskallatko?

Uuden aallon erotiikkasarja jatkuu. Calendar girl Mialla on lupa ja halu nauttia työstään myös kalenterivuoden loppupuoliskolla.

Heinäkuu tarjoaa Mia Saundersille kuumia lattarivärinöitä Miamissa. Mia palkataan hiphopparin musavideolle esittämään viettelijätärtä. Vaan kuka viettelee kenet, kun hiphoppari Anton Santiago kiiltävänkovine lihaksineen laittaa lanteet pyörimään. Elokuussa Mia saa testata teeskentelytaitojaan Texasissa. Rikkaaksi perijättäreksi on helppo heittäytyä, varsinkin jos saa veljekseen raamikkaan cowboyn. Jii-haa! Syyskuussa Mia palaa kotiin, sillä isän tilassa on tapahtunut käänne ja Mian velkavuori kasvaa. Pitsipikkarit nurkkaan ja nyt asiallisiin töihin. Seksisarjan kolmososassa kuuma kesä kypsyy kyltymättömään syksyyn. Calendar Girl 3 ilmestyy e-kirjana ja mp3-äänikirjana seuraavasti: heinäkuun Calendar Girl ilm. 15.4.2017, elokuun Calendar Girl 15.5.2017 ja syyskuun 15.6.2017

Yhdysvaltalainen kirjailija Audrey Carlan sai rohkealla ja hauskalla erotiikkasarjallaan aikaan uuden aallon alan kirjallisuudessa. Kuumat tarinat ilmestyivät ensin vain sähköisessä muodossa. Mehevä dialogi ja viihdyttävä kerronta yhdistyvät Calendar Girl -sarjassa tavalla, joka on tehnyt siitä maailmanlaajuisen menestyksen.

Kirjailija asuu miehensä ja kahden lapsensa kanssa California Valleyssa. Silloin kun Carlan ei kirjoita, toimii hän joogaohjaajana ja nauttii elämästään ystäviensä seurassa, viinilasillisen ääressä tai tuhmia romaaneja lukien.

Lisätiedot

Paino 470 g
Mitat 223 × 145 × 35 mm
Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Alkuperäisteos

Kääntäjä

EAN