Disney. Cruella. Hei, julma maailma

Disney Disney, Maureen Johnson

Pehmeäkantinen kirja

22,50 

Varastossa

Ennen kuin hänestä tuli Cruella de Vil…

Sähköinen tarina teini-ikäisestä Cruellasta svengaavan Lontoon kesässä 1967. Maureen Johnsonin kirjoittaman tarinan innoittaja on kesällä 2021 julkaistava Disneyn liveaction-elokuva Cruella.

16-vuotias lahjakas, kekseliäs ja kunnianhimoinen Estella unelmoi muotisuunnittelijan urasta. Kohtalolla tuntuu kuitenkin olevan muita suunnitelmia hänen varalleen: kun nuori Estella saapuu Lontooseen, hän päätyy viettämään aikansa kaupungin kaduilla amatööriroistojen Jasperin ja Horacen seurassa. Estellalla on niin kiire ommella valeasuja kolmikon ryöstöretkille, että haaveet Lontoon muotieliitistä saavat jäädä. Yllättäen Estella temmataan rikkaiden ja kuuluisien maailmaan, kun hän tutustuu varakkaisiin hienostonuoriin. Päivien täyttyessä loisteliaista juhlista, luksusravintoloista, rokkitähden deittailusta ja tietysti huippumuodista Estella alkaa pohtia, josko hänet olisi sittenkin tarkoitettu johonkin suurempaan. Mutta mikä on rikkaiden kanssa seurustelun hinta – ja onko Estella valmis maksamaan sen?

Maureen Johnson on tunnettu yhdysvaltalainen kirjailija, jonka useat nuorille ja nuorille aikuisille suunnatut teokset ovat yltäneet New York Timesin ja USA Todayn bestseller-listoille. Hänen tuotantoaan on aiemmin suomennettu yhteisteoksessa Let It Snow yhdessä John Greenin ja Laureen Myraclen kanssa, ja kirjasta on tehty myös Netflix-elokuva. Johnson asuu New Yorkissa.

Lisätiedot

Paino 244 g
Mitat 210 × 136 × 17 mm
EAN

Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Alkuperäisteos

Kääntäjä