Elämäni Romeona – Pakomatka viidessä näytöksessä

Ola Rapace

Kovakantinen kirja

33,00 

Varastossa

Näyttelijän vimmainen omaelämäkerta levottomasta etsinnästä, taiteesta ja rakkaudesta.

Ola Rapacen elämään aina teatterikorkeakoulusta lähtien on liittynyt naisia, rakkaussuhteita ja odottamattomia menetyksiä. Suhteesta toiseen siirtyessään hän on paennut tekemiään valintoja ja niiden seurauksia. Kunnianhimo ajoi häntä eteenpäin työelämässä, ja jälkeen jäi sieltäkin poltettuja siltoja.

Brutaalin rehellinen kuvaus Ruotsin kulttuuripiireistä ja sen yhdestä menestyneimmästä näyttelijästä kertoo, millaista tähden elämä voi raaimmillaan olla. Kymmenen vuotta sitten erottuaan Noomi Rapacesta hän jätti taas kerran taakseen niin rikkoutuneen perheen kuin särkyneet työ- ja ystävyyssuhteet ja muutti Pariisiin. Entisen elämän sirpaleet on pitänyt nyt pikkuhiljaa kohdata ja koota uudelleen, kun rakkaus jälleen kerran johdatti hänet takaisin Ruotsiin.

Ola Rapace on tunnettu ruotsalainen näyttelijä, joka on esiintynyt niin teatterissa kuin tv- ja elokuvatuotannoissa. Hänet on nähty muun muassa ruotsalaisessa tv-sarjassa Wallander sekä Yhdessä (Tilsammans) -elokuvassa, Luc Bessonin Valerian-elokuvassa ja James Bond filmatisoinnissa Skyfall.

Lisätiedot

Paino 336 g
Mitat 231 × 159 × 21 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Alkuperäisteos

Kääntäjä