Eleanorille kuuluu ihan hyvää

Gail Honeyman

Kovakantinen kirja

31,00  10,00 

Varastossa

”Hauska, koskettava ja ennalta arvaamaton.” – Jojo Moyes

Saanko esitellä Eleanorin, vuoden epätodennäköisimmän sankarin! Eleanorille kuuluu ihan hyvää kertoo hykerryttävästi ja silti liikuttavasti yksinäisyydestä.

Eleanor elää yksinään jämptisti organisoitua elämää. Joka päivä töissä hän käyttää samoja vaatteita ja nauttii samanlaisen lounaan. Hän ei oikein osaa olla ihmisten kanssa vaan sanoa paukauttaa äkkiväärästi mitä ajattelee. Kun työviikko on takana, Eleanor katoaa kotiinsa noutopizzan ja votkapullon kanssa eikä puhu kenellekään ennen maanantaita. Ainoat kontaktit joita Eleanor näyttää pitävän yllä, ovat viikoittaiset puhelut äidille ja sosiaalityöntekijän käynnit. Vaikka Eleanor on vasta nuori aikuinen, hän elää kuin kaikki olisi jo ohi. Miksi Eleanor on sellainen kuin on? Yksi ystävällinen teko työtoverilta alkaa murtaa muuria Eleanorin ympäriltä, ja lopulta Eleanor saa huomata lohdullisesti: koskaan ei ole liian myöhäistä. Mikään. ”Tämä kaistapäinen, hurmaava romaani kietoo sinut pauloihinsa huumorillaan… Hulvaton ja koskettava.” – People

Gail Honeyman on skotlantilainen esikoiskirjailija. Debyyttiromaani Eleanorille kuuluu ihan hyvää löydettiin kirjoituskilpailusta ja se pääsi jo ennen ilmestymistään lupaavien kirjailijakykyjen Lucy Cavendish -palkintoehdokaslistalle. Romaanin käännösoikeudet on myyty lähes 30 maahan. Kirjailija halusi kertoa epätodennäköisen sankarin kautta toisenlaisen tarinan kolmekymppisistä kaupunkisinkuista, joiden elämä ei ole yhtä juhlaa, ystävyyttä tai rakkausseikkailuja. Reese Witherspoonin tuotantoyhtiö on ostanut kirjaan elokuvaoikeudet.

Lisätiedot

Paino 570 g
Mitat 222 × 145 × 36 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Alkuperäisteos

Kääntäjä