Ella ja Sampan urotyöt

Timo Parvela

Kovakantinen kirja

7,90 

Varastossa

Sampan pitää suoriutua Herkuleen tapaan kahdestatoista urotyöstä päästäkseen äitinsä suosioon ja saadakseen luvan osallistua Batman-kokoukseen.

Sampan äiti ei päästä poikaansa Batman-kokoukseen, koska hänen mielestään Samppa on vielä liian pieni. Onneksi ongelma on helposti ratkaistavissa. Sampan on vain suoritettava kaksitoista urotyötä ja kasvettava niiden myötä ihmisenä ja Batmanina vakuuttaakseen äitinsä ja päästäkseen kokoukseen. Ihan helppoa.

– Hänen on osoitettava olevansa kypsä ja äitinsä luottamuksen arvoinen. Sitten äiti päästää hänet varmasti kokoukseen, Tuukka selitti. – Tarkoitatko, että Sampan on ruvettava joogaamaan? kysyi Tiina. – Siihen minä en taivu, Samppa parahti. – Tai että Sampan on löydettävä rauha? Hanna kysyi. – Minä en edes tunne koko naista, Samppa kauhistui. – Minun isänikin on kasvanut ihmisenä, tiesi Pate. – Onko? minä hämmästyin. – On. Hän on kasvanut niin paljon, että hänen vyöstään loppuivat reiät.

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailmaa, erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana sekä kolumnistina.

Lisätiedot

Paino 232 g
Mitat 203 × 131 × 17 mm
Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Graafikko

EAN