Filippa

Kristiina Vuori

Pokkari

10,00  3,00 

Varastossa

FILIPPA FLEMING, VALLASNAINEN VELJENSÄ VARJOSSA

Filippa Fleming varttuu kahden voimakastahtoisen veljen varjossa. Etenkin Klausin, häikäilemättömän ja pelätyn Rautamarskin, nimi on jäänyt historiaan. Moni kadehtii Filippan ylellistä eloa ruhtinaiden kestittävänä pidoista toiseen. Mutta kuka haluaisi jättää tulevaisuutensa veljen varaan, jonka pedonsydän ei armoa tunne?

Kartanollaan Yläneellä Filippa on herratar, jota tottelevat lukuisat palvelijat ja lampuodit. Hänen karjansa on satapäinen, hän kasvattaa friisiläisratsuja ja vahvistaa käskynsä omalla sinetillään. Mutta omaa elämäänsä Filippa ei hallitse. 1500-luvun lain mukaan Klaus on sisarensa holhooja ja päättää tämän tulevaisuudesta. Miksi Klaus ei salli sisarelleen avioliiton onnea? Pelkääkö veli perintömaiden puolesta? Vai onko kyseessä jotain muuta, pahaenteisempää?

”Filippa on hieno lukukokemus. Vuori kuvaa uskottavasti ja koskettavasti naisen tunteita ja sitä vähäistä liikkumatilaa, joka naisella 1500-luvulla oli. Filippa on kertomus halusta, johon liittyy häpeää ja pelkoa.” kirjakkoruispellossa.blogspot.fi

Lisätiedot

Paino 216 g
Mitat 177 × 111 × 27 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä