Haamusärky

Anna Tommola

Kovakantinen kirja

9,90 

Varastossa

Lämmin ja hauska romaani eksyneistä ihmisistä

Haamusärky kertoo hauskasti ja riipaisevasti syyllisyydestä, identiteetistä ja yrityksistä kertoa itselleen uusi tarina lapsuuden traumojen jälkeen. Anna Tommolan ensimmäinen romaani luotaa menneisyyttä ja tähyää tulevaan. Se peilaa nykytodellisuutta yhdistelmänä vakavaa draamaa ja kepeää aikalaiskuvausta.

Jo kauan ennen kuin Henri Kuusniemi tapasi Milan, hän oli tottunut piilottamaan tunteensa ulkomaailmalta. Kun ränsistynyt lapsuudenkoti täytyy saada myyntiin, hän törmää vanhaan tuttuunsa Juha-Matti Viemeröön, joka tekee rahaa irrottelevilla tositelevisio-ohjelmilla. Henrin tapaus kuulostaa siltä kuin se olisi omiaan Viemärihyttyseen, jossa esitellään kriisiksi yltyneitä putkiremontteja.

Mila Syrjä on Viemärihyttysen taustatoimittaja, jolla on salaisuus. Hän on tavannut Henrin ja Viemerön jo vuosikymmeniä sitten, mutta ei tiedä sitä vielä. Kaikki jäljet johtavat menneisyyteen Pulsukyläksi kutsuttuun hökkeliyhteisöön, kohtalokkaaseen tulipaloon ja tyttöön, jolla on häntä.

Anna Tommola (s. 1975) on helsinkiläinen toimittaja ja kirjailija. Hänen esikoisteoksensa Seitsemäs käsiala ja muita kertomuksia ilmestyi 2011.

Lisätiedot

Paino 412 g
Mitat 212 × 134 × 31 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä