Hannu ja Kari – Muistoja

Merja Jalo

Kovakantinen kirja

19,00 

Varastossa

Nummelan ponitallin vauhtikaksikko muistelee tempauksiaan

Ponitallissa valmistaudutaan joulun viettoon, kun Pena huomaa arvokkaan vaunukellon puuttuvan reestä. Hannu ja Kari lähtevät Maxin vetämällä reellä hakemaan kelloa sepältä, vaikka on luvattu sakeaa lumipyryä. Kun myrsky iskee, pojat joutuvat pelastautumaan metsästysmajalle, missä he alkavat takkatuleen äärellä muistella menneitä.

Kari paljastaa salaisen harrastuksensa, jolla he Essin kanssa tulevat ällistyttämään kaikki Tapaninpäivätansseissa. Hannun joulumuistoihin sisältyy niin tulipalon sammutusta kuin naurut irrottavia lahjakepposia sukulaisille.
Vaan syntyykö tästä joulusta paras muisto, kun joku koputtaa aattoiltana metsästysmajan ikkunaan?
Nummelan tallin henkilöistä kertova Muistoja-sarja on edennyt neljänteen osaansa, joka sisältää runsaasti uusia tarinoita Hannun ja Karin vauhdikkaasta historiasta.

Merja Jalo on kirjoittanut useita menestyksekkäitä hevossarjoja nuorille ja on tunnettu myös sisarensa Marvi Jalon kanssa yhdessä tekemistään Jesse-koirakirjoista. Jalolla on vankka kokemus hevosten kanssa työskentelystä: kirjailijan lapsuudenkotiin tuli ensimmäinen hevonen hänen ollessaan 8-vuotias ja aikuisena kilpahevosten kasvatuksesta tuli elämäntapa omalla ravitallilla. Jouduttuaan hevosonnettomuuteen Jalon on täytynyt luopua omista hevosista, mutta hevoset ovat aina kirjailijan sydäntä lähellä.

Lisätiedot

Paino 236 g
Mitat 220 × 140 × 15 mm
Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Graafikko

EAN