Heinähattu, Vilttitossu ja iso Elsa

Sinikka Nopola, Tiina Nopola

Kovakantinen kirja

16,00  8,00 

Varastossa

Vilttitossukin aloittaa nyt koulun!

Vilttitossusta toivotaan samanlaista tunnollista pikku koululaista kuin Heinähattu. Mutta pikkusisko aloittaa kuitenkin pinnaamisen heti, sillä paha kyllä häntä nimitellään koulussa. Pian lyhtypylvääseen ilmestyy salaperäinen, harakanvarpain kirjoitettu lappu, jossa luvataan hoitaa ja ulkoiluttaa ”kisoja ja koria, jos vain halutte”.

Pinnaaminen sujuu yllättävän hyvin. Vain Heinähattu ryhtyy tutkimaan, mitä Vilttitossun ”hyppytunnit” ovat, ja miksi hänellä on koirankarvoja vaatteissa. Seuraa hullunkurinen tapahtumaketju, jonka huipennuksena isä Matti pakenee haastemiestä kellariin. Ja entäs kun kylään hiipii varas, joka ei pelkää mitään muuta kuin koiria, aaveita ja korkeita paikkoja… Heinähattu ja Vilttitossu ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo vuodesta 1989 lähtien! Alkuperäinen painos.

Sinikka ja Tiina Nopolan ensimmäinen Heinähattu ja Vilttitossu -kirja aloitti heidän menestyksekkään yhteistyönsä lastenkirjailijoina. Nopoloiden kirjoja rakastetaan myös ulkomailla, niiden julkaisuoikeuksia on myyty mm. Kiinaan, Japaniin ja Brasiliaan.

Lisätiedot

Paino 338 g
Mitat 236 × 165 × 12 mm
Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Kuvittaja

EAN