Heinähattu, Vilttitossu ja tanssiva konstaapeli

Sinikka Nopola, Tiina Nopola

Kovakantinen kirja

7,60 

Varastossa

Heinähattuja Vilttitossu pääsevät viikoksi Alibullenin neitien taloon, sillä vanhemmat Hanna ja Matti ovat ”Opi hiljentymään” -leirillä.

Vilttitossu innostuu kuullessaan, että Alibullenin neidit ovat saaneet kerran olla morsiusneitoja. Vilttitossukin haluaa pukeutua hienoon pönkkähameeseen ja kantaa morsiamen huntua. ”Minun täytyy panna töpinäksi, jos aion morsiusneidoksi vielä tänä kesänä”, hän miettii.

Vilttitossu löytää sopivan morsiamen. Hän kirjoittaa Heinähatun avustuksella kosintakirjeitä, mutta morsianehdokas ei tiedä hääsuunnitelmista mitään. Kirjeet on osoitettu toiselle kylän konstaapeleista. Poliisiasemalla kirjeet aiheuttavat hämmennystä. ”Jos tässä joudutaan naimisiin, pitää kai aloittaa häävalssiharjoitukset”, konstaapelit toteavat.
Mutta päätyvätkö kirjeet oikealle sulhaskokelaalle? Miksi konstaapeli Rillirousku ottaa tanssiaskelia ja poimii niityllä kukkia? Eräänä yönä romanttinen serenadi herättää Alibullenin neidit. Kuka pihalla laulaa? Kummalle neideistä serenadi on tarkoitettu? Päätyykö Vilttitossu morsiusneidoksi?

Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoja rakastetaan niin Suomessa kuin ulkomailla. Heinähattu ja Vilttitossu -sarja aloitti heidän menestyksekkään yhteistyönsä lastenkirjailijoina.

Lisätiedot

Paino 400 g
Mitat 235 × 168 × 14 mm
Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Kuvittaja

EAN