Herra Huu ja Unen valtakunta

Hannu Mäkelä

Kovakantinen kirja

23,00  9,00 

Varastossa

Tästä eteenpäin on käytettävä unikenkiä!

Herra Huu ei saa nukutuksi ja tahtoo lähteä Unen valtakuntaan unta etsimään. Riemastuttava teos yhdestä suomalaisen lastenkirjallisuuden rakastetuimmasta hahmosta.

Mitä minä teen, jotta saisin unta, herra Huu miettii epätoivoisena.

”Milloin lähtee seuraava kyyti Unen valtakuntaan?” Töyhtötiainen armahtaa lopulta pientä mustaa miestä, tuo herra Huulle matkalipun ja sitten alkaa tapahtua. Naakkojen kuljetuspalvelu lennättää hänet Unen valtakuntaan!

Lämmin ja humoristinen tarina on täynnä sadun lumousta ja herra Huulle tyypillistä elämänviisautta. Vaikka herra Huun muisti välillä reistailee ja uudet seikkailut panevat pään pyörälle, taiat toimivat sittenkin!

Hannu Mäkelä on monipuolinen ja palkittu kirjailija, jonka teoksia on käännetty monille kielille. Suomalaista lastenkirjallisuutta Mäkelä on uudistanut persoonallisella tavalla tuomalla esiin maailman, jossa vapaus, ystävyys ja onnelliset loput ovat mahdollisia. Hänen tunnetuin lastenkirjahahmonsa on kansainvälistäkin mainetta saavuttanut Herra Huu. Hannu Mäkelän teos Herra Huu palkittiin Anni Swan -mitalilla 1976. Herra Huu ja Unen valtakunta on yhdeksäs herra Huusta kertova romaani. Hannu Mäkelän lastenromaanien lämmin huumori ja pienten asioiden suuruus tuovat lapsuuden lähelle ja lisäävät sydämen viisautta.

Lisätiedot

Paino 302 g
Mitat 212 × 131 × 18 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Kuvittaja

Graafikko