Hirviön kutsu

Patrick Ness

Kovakantinen kirja

23,00 

Varastossa

Hirviö ilmestyy paikalle keskiyön jälkeen. Siitä tulee Conorin ystävä ja se kertoo Conorille kolme tarinaa – sillä tarinat ovat hurjinta mitä on! Mutta pystyykö hirviö parantamaan Conorin äidin?
Patrick Ness punoo riipaisevan ja jännittävän tarinan 13-vuotiaasta pojasta, joka saa avukseen hirviön, kun äiti sairastuu syöpään. Jim Kayn hienosti kuvittama teos on yhtä aikaa monikerroksinen  satu, hurja seikkailu ja henkeäsalpaava romaani. Se antaa voimia jokaiselle, joka on kokenut läheisen sairastumisen tai menetyksen. Hirviön kutsu on mestariteos, joka puhuttelee monenikäisiä lukijoita ja jota lukee henkeään pidättäen: kuinka tarinassa käy?
Kirjan idea on kirjailija Siobhan Dowdin, joka sairastui syöpään eikä pystynyt itse kirjoittamaan tarinaa ennen kuolemaansa. Hirviön kutsu sai sekä the Carnegie Medal -palkinnon että the Kate Greenway Medal -palkinnon (Jim Kaylle teoksen kuvituksesta). Jim Kay kuvittaa myös J. K. Rowlingin koko Harry Potter -kirjasarjan.Teoksen käännösoikeudet on myyty jo 34 kielelle ja Felicity Jonesin, Liam Neesonin ja Sigourney Weaverin tähdittämä elokuva tulee teattereihin näillä näkymin marraskuussa 2016.
Hirviön kutsu (A Monster Calls) on palkittu mm. seuraavilla palkinnoilla: the Galaxy National Book Award, the UKLA Book Award, the Red House Children¿s Book Award, the Carnegie Medal ja the Kate Greenway Medal (Jim Kaylle teoksen kuvituksesta).
”Mukaansatempaava… voimakas ja vaikuttava.” Philip Pullman

 

Lisätiedot

Paino 610 g
Mitat 215 × 169 × 20 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Alkuperäisteos

Kuvittaja

Kääntäjä

Graafikko