Itsenäisen Suomen kenraalikunta 1997-2018

Markku Palokangas

Kovakantinen kirja

94,00  16,50 

Varastossa

Ainutlaatuinen, näyttävä ja arvokas teos julkaistaan Suomen puolustusvoimien satavuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Kenraalimatrikkeli sisältää ajantasaiset tiedot kaikista vuosina 1997–2018 kenraalikuntaan kuuluneista henkilöistä.

Ainutlaatuinen, näyttävä ja arvokas teos julkaistaan osana Suomen puolustusvoimien satavuotisjuhlallisuuksia. Uusi kenraalimatrikkeli sisältää ajantasaiset tiedot kaikista vuosina 1997–2018 kenraalikuntaan kuuluneista henkilöistä.

Aiempi matrikkeliteos Itsenäisen Suomen kenraalikunta: biografiat julkaistiin vuonna 1997. Nyt julkaistavassa nelivärikuvitetussa teoksessa on päivitetyt tiedot kaikista kenraalikuntaan kuuluneista vuodesta 1997 eteenpäin; heistä, jotka ovat toimineet virassa tai eläkkeellä ja jotka on ylennetty Suomessa kenraalinarvoihin vuoden 1996 jälkeen. Itsenäisen Suomen kenraalikunta 1997–2018 selvittää kunkin henkilön perhesuhteet, opinnot, sotilas- ja siviiliurat, luottamustoimet, sotilasarvot ja arvonimet, koti- ja ulkomaiset kunnia- ja ansiomerkit sekä kirjallisen tuotannon. Jokaisesta on myös henkilövalokuva. Muu kuvitus esittelee kenraalikunnan toimintaa ja yhteistapaamisia.

Markku Palokangas on Sotamuseon entinen johtaja ja toiminut myös puolustushallinnon museotoimenjohtajana. Hän on työskennellyt puolustusvoimien palveluksessa yli 37 vuotta ja julkaissut useita Suomen sotilasperinteisiin, -aseistukseen ja sotavarustukseen liittyviä tietoteoksia.

Lisätiedot

Paino 1770 g
Mitat 305 × 219 × 30 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Graafikko