Johda tunteita – menesty työelämässä

Camilla Tuominen

Kovakantinen kirja

35,00 

Varastossa

Opi tunteista ja menesty!

Mitä pitäisi työpaikoilla tapahtua, jotta osaisimme johtaa tunteita, siirtyisimme suorittamisesta aitoihin kohtaamisiin ja oppisimme luottamaan toisiimme?

Johda tunteita – menesty työelämässä kertoo, miten itseä ja yrityksiä johdetaan viisaasti tekoälyn aikakaudella. Tulevaisuuden työpaikoilla menestyksen edellytyksenä ovat ihmisten luovuus, innovointi, tunneäly, asioiden yhdisteleminen ja hiljaisten signaalien lukeminen samalla, kun koneet hoitavat lineaarista järkityötä.

Kirjailija antaa äänen myös lempikirjailijoilleen ja asiakkailleen. Innostava tutkimustieto maustaa kirjan oivaltavia kuvia ja aitoja kokemuksia. Kirjan luettuasi ymmärrät, miksi tunteiden johtaminen on välttämätön metataito nyt ja erityisesti tulevaisuudessa. Kirjan avulla opit johtamaan niin omia kuin muidenkin tunteita.

Jokainen voi oppia ymmärtämään ja johtamaan tunteita. Kirjasta löydät yli 90 oivaltavaa kuvaa, esimerkkejä tämän päivän työelämästä linkitettynä kirjailijan lempitutkimuksiin ja -teoksiin sekä 50 käytännön tunnevinkkiä kätevänä listana.

Camilla Tuominen on suosittu tunnekouluttaja, kuvittaja ja tunne-startupin toimitusjohtaja. Hänen missionaan on opettaa jokainen ymmärtämään ja johtamaan tunteita.

 

 

Lisätiedot

Paino 830 g
Mitat 232 x 204 x 23 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä