Lapsuuden joulu – Rakkaimmat joulurunot

Juha Virkkunen, Satu Koskimies

Kovakantinen kirja

25,00 

Varastossa

Lapsuuden joulu on satojen – sekä vanhojen että uusien – joulurunojen rikas valikoima. Tunnetut runotoimittajat Satu Koskimies ja Juha Virkkunen johdattavat valitsemillaan runoaarteilla lukíjan elämykselliselle aikamatkalle joulurunojen maailmaan.

Vanhojen, jopa jo unohtuneiden albumirunojen hartaasta tunnelmasta edetään tuttujen ja alati rakastettujen joulurunojen lumoon. Vuodesta toiseen Topeliuksen Varpunen jouluaamuna tai Kaarlo Sarkian Lapsuuden joulu tai Mustapään Puer Natus in Betlehem tai Immi Hellénin Joulukirkkoon ovat runoja, jotka tekevät joulusta joulun. Rakkaiden joulurunojen ja ihanan kuvituksen siivittämänä kaikki kauniit muistot heräävät taas eloon.

Lapsuuden joulu tarjoaa lisäksi runsaasti uutta, modernia runoutta: raikkaita, yllätyksellisiä joulurunolöytöjä sekä kotimaasta että ulkomailta. Runoja on niin Aleksis Kiveltä, Eino Leinolta, P. Mustapäältä, Yrjö Jylhältä, Einari Vuorelalta, Arvo Turtiaiselta, Ilpo Tiihoselta, Bo Carpelanilta kuin Juice Leskiseltä. Runoloiston kruunaa teoksen upea kuvitus, kuusen himmeys, lasten silmien tuike, piparit, paketit, kelkat, olkílyhteet, piippalakit, juhlakulkueet ja tähtien taika.

Lisätiedot

Paino 1070 g
Mitat 208 × 208 × 23 mm
EAN

Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Graafikko