LEGO® 365 Tekemistä vuoden jokaiselle päivälle

Kovakantinen kirja

26,00  9,90 

Varastossa

Leiki, pelaa, ideoi!

LEGO® 365 Tekemistä vuoden jokaiselle päivälle inspiroi käyttämään omia LEGO palikoita uudella ja jännittävällä tavalla ja tuottaa iloa joka päivä.

LEGO® 365 Tekemistä vuoden jokaiselle päivälle tarjoaa mielikuvituksekkaita ideoita leikkeihin ja rakentamiseen. Joidenkin pelien pelaaminen vaatii aikaa vain muutaman minuutin ja niiden rakentamiseen tarvitaan vain muutama palikka, kun taas kunnianhimoisemmat rakentamisideat saattavat viedä monta tuntia. Kirja on täynnä hauskoja ja yllättäviä tehtäviä, esimerkiksi rakenna oma lemmikki LEGO palikoista; haasta ystäväsi rakentamaan korkein torni tietyssä ajassa; ja opi tekemään ja kuvaamaan oma LEGO elokuva.
LEGO® 365 Tekemistä vuoden jokaiselle päivälle sisältää ajanottajan ja tehtävän valitsijan. Sen avulla voi valita kirjasta sattumanvaraisesti tehtävän, ottaa aikaa, kuinka kauan sen rakentaminen vie, sekä kilpailla kuka on nopein. Kirja tarjoaa nimensä mukaisesti tekemistä ja inspiraatiota vuoden jokaiselle päivälle.
LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations and the Minifigure are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved. Manufactured by Dorling Kindersley under licence from the LEGO Group.

Lisätiedot

Paino 1570 g
Mitat 284 × 241 × 27 mm
Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Alkuperäisteos

Kääntäjä

EAN