Leikki vieköön!

Anne Vasko, Kaisa Happonen, Meiju Niskala

Kovakantinen kirja

24,00  3,90 

Varastossa

Leikkiminen ankarasti sallittu!

Uudenlainen leikkikirja kaikenikäisille tarjoaa sytykkeitä oivalluksiin. Leikki opettaa meitä ymmärtämään maailmaa. Lasten ohella myös aikuisten kannattaa heittäytyä leikin maailmaan: iästä riippumatta jokainen voi yllättyä ja kokea uutta.

Leikki vieköön! on erilainen leikkikirja. Se ei tarjoa vain listoja valmiista leikeistä vaan yllättäviä näkökulmia ja hauskaa pureskeltavaa arjen rutiinien keskelle. Kirjaa täydentämällä lukija tekee kirjasta juuri omanlaisensa. Lähestymistapa on lapsilähtöinen. Leikkejä on kehitelty työpajoissa monen ikäisten lasten kanssa mm. Vironniemen päiväkodissa ja Hyvinkään lasten ja nuorten kuvataidekoulussa. Leikki vieköön! kannustaa positiiviseen vuorovaikutukseen oman elinympäristön kanssa ja herättelee niin lasta kuin aikuista katsomaan maailmaa uudella tavalla. Kirjan monipuolinen kuvitus koostuu sekä valokuvista että Anne Vaskon kuvitusjäljestä.

Leikki vieköön! -kirjan takana on rautainen tekijäkolmikko, josta sinkoilee ideoita, iloa ja osaamista: TV2:n lastenohjelmista tuttu leikin ja sadun viestinviejä Kaisa Happonen (ent. Järnefelt), vuonna 2011 Suomi-palkinnon saanut esitystaiteilija ja kirjailija Meiju Niskala sekä lukuisia niin omia kuin muiden lastenkirjoja kuvittanut, palkittu Anne Vasko.

Lisätiedot

Paino 636 g
Mitat 231 × 200 × 19 mm
Kirjailija

, ,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

EAN