Luna 2.0

Sofia Pekkarinen

Kovakantinen kirja

33,00  25,00 

Varastossa

Kenen haaveet sua kyykyttää?

Raikkaan hauska ja suorasukainen romaani nuoren naisen elämästä somepäivitysten, timmien vartaloiden ja ristiriitaisten haaveiden pyörityksessä, jossa ei aina tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa räkättää.

Kuinka tulla parhaaksi versioksi omasta itsestään? Sen Luna luulee tietävänsä, kun hän kääntää elämässään uuden sivun ja lopettaa päämäärättömän haahuilun. Hyvästi villit bileet Helsingin yössä ja eksän perään itkeminen. Tervetuloa timmi ja itsevarmuutta uhkuva jumalatar, Luna 2.0!

Lunan kalenteri täyttyy salitreeneistä, kännykän muisti somekelpoisista belfieistä ja eväsrasiat hampaissa narskuvasta parsasta. Tavoitteena on täydellisyys ja tähtäimessä tosirakkaus, mies joka pysyisi rinnalla myös seksin jälkeen. Ennen pitkää Luna joutuu huomaamaan, ettei kasvukivuista pääse eroon edes aikuisena ja etteivät toteen käyneet unelmat tee onnelliseksi, jos ne ovat jonkun toisen.

Sofia Pekkarinen kuvaa esikoisromaanissaan oivaltavan humoristisesti nuorten naisten paineita ja oman identiteetin etsintää aikuisuuden tällä puolen.

Sofia Pekkarinen (s. 1992) on uusi kiinnostava nimi kotimaisessa viihdekirjallisuudessa. Hänen polkunsa on kulkenut ravintola-alalta reppureissaajaksi ja uskontotieteen opiskelijasta viittä vaille valmistuneeksi sosionomiksi. Pekkarinen on kisannut body fitneksessä sekä SM-tasolla että kansainvälisesti. Tarinoita hän on kirjoittanut aina, useimmiten rakkaudesta ja poikkeuksetta rakkaudella.

Lisätiedot

Paino 480 g
Mitat 223 × 144 × 34 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä