Luna 2.0

Sofia Pekkarinen

Kovakantinen kirja

16,50 

Varastossa

Kenen haaveet sua kyykyttää?

Sofia Pekkarisen hersyvä viihderomaani kuvaa totuutta kaihtamatta nuoren naisen kamppailua rakkauden janon, epärealististen ihanteiden ja omien haaveiden aallokossa.

Luna on kyllästynyt kiristäviin farkkuihin, laiskoihin krapulapäiviin ja keskinkertaiseen elämään. On aika lopettaa päätön haahuileminen ja tulla parhaaksi versioksi omasta itsestään. Hyvästi bileet Helsingin yössä ja eksän perään vollottaminen! Tervetuloa häikäisevä jumalatar, Luna 2.0!

Pian Lunan kalenteri täyttyy salitreeneistä, kännykkä somekelpoisista belfieistä ja eväsrasiat hampaissa narskuvasta parsasta. Tavoitteena on upea vartalo, täydellinen onni ja polttavan kuuma tosirakkaus. Mutta tie perille on pirun uuvuttava ja mutkainen – etenkin jos se on jonkun toisen valitsema.

Sofia Pekkarinen (s. 1992) on uusi kiinnostava nimi kotimaisessa viihdekirjallisuudessa. Hänen polkunsa on kulkenut ravintola-alalta reppureissaajaksi ja taas takaisin koulunpenkille. Pekkarinen on kisannut menestyksekkäästi body fitneksessä sekä SM-tasolla että kansainvälisillä lavoilla. Luna 2.0 on Pekkarisen esikoisteos.

Lisätiedot

Paino 488 g
Mitat 223 × 34 × 144 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä