Maailman hauskin

Mike Pohjola

Kovakantinen kirja

12,50 

Varastossa

Mitäh, minullako miljoona katsojaa?

Varhaisnuorten helppolukuisessa kirjassa 11-vuotias tubettaja Vilho joutuu vahingossa kilpailijaksi huippusuosittuun viihdeohjelmaan. Hän esittää vitsejä, improvisoi, kehittää sketsihahmoaan ja yrittää pysyä aikuisten koomikkojen perässä.

Pikkukaupungin poika Vilho ei voi käsittää, miksi häneen otetaan yhteyttä Helsingistä, Vitsivitsi-ohjelman tuotannosta. Selittävä tekijä on hänen nimimerkkinsä: @SuomenHauskinTubettaja. Kuinka pojan käy televisiomaailman tuiskeessa? Varokaa, näyttämötaiteen ammattilaiset!

Pääsemme kurkistamaan kulissien taakse jännittävässä ja humoristisessa tarinassa, oppaanamme asiantunteva Mike Pohjola.

”Minä olen tämän sarjan tuottaja, Marjatta Kaatila.”

”Ai Karjatta Maatila? Mitä niille eläimille tapahtui? Vai onko se ihan vegaaninen maatila?”

Mike Pohjola (s. 1978) on kirjoittanut vitsejä Putoukseen ja Fingerporiin sekä lisäksi kirjoja, pelejä, elokuvia, televisiokäsikirjoituksia ja näytelmiä. Hänellä on kotonaan kanoja, koiria, lapsia ja pupuja. Pohjolaa kiinnostavat erityisesti roolipelit, seinäkiipeily, lumilinnat ja viikingit.

Tuisku Hiltunen (s. 1995) on lahjakas kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Hän on suorittanut Walesissa BA-tutkinnon ja opiskelee taiteen maisteriksi Aalto-yliopistossa. Hiltunen harrastaa mm. piirtämistä, ruuanlaittoa ja elokuvien ylianalysointia.

Lisätiedot

Paino 502 g
Mitat 216 × 21 × 154 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Kuvittaja