Mad Success – Seikkailijan self help – 99 askelta menestykseen duunissa, reissussa ja elämässä

Riku Rantala, Tuomas Milonoff

Kirja

33,00  3,30 

Varastossa

Käsikirja riittävään menestykseen ja erittäin hyvään elämään.

Mad Success on ainoa self help -opas, minkä koskaan tarvitset.
Se on täsmäteos niin oman elämänsä travellerille, start up -hiirulaiselle kuin pk-veijarille. Kirja, jonka avulla jokainen suomalainen selättää heikkoudet, oppii pitämään itsestään ja saa elämänsa sellaiseen kuntoon, että kauan haaveiltu maailmanympärimatka on enää vain järjestelykysymys.
Tunna ja Riku ovat oppineet telluksen takamaita kolutessaan, että kaikki esteet elämässä juontuvat seitsemään heikkouteen, joita myös kuolemansynneiksi kutsutaan. Kateus, laiskuus, ylpeys, kohtuuttomuus, viha, ahneus ja himo – ne asuvat meissä kaikissa.
Miten selättää laiskuus ja saada tahdonvoimaa lähteä puoleksi vuodeksi maailmalle? Miten sulattaa ego ja ymmärtää meille järjettömältä tuntuvia tapoja? Miten selättää pelihimo, addiktiot ja hyvää elämää rajoittavat riippuvuudet?

Synnit eivät kuitenkaan ole ainoastaan pahasta, sillä vaikkapa viha antaa ihmiselle myös sinnikkyyttä ja neuvottelutaitoja, laiskuus vapauttaa stressistä, kateus kannustaa yrittämään enemmän ja ylpeys saa tekemään parhaansa ja ottamaan vastuuta.
Syntinsä hallitsevasta ihmisestä pitävät kaikki.
Tunna, Riku ja iso joukko asiantuntijoita esittävät 99 yksityiskohtaista askelta parempaan elämään, siihen miten synnit väistetään ja miten niiden parhaat puolet saadaan esiin. Täydelliseksi ei silti tarvitse tulla, parempaan pyrkiminen riittää. Olet hyvä noinkin, mutta Mad Succesin luettuasi tiedät, miten sinusta tulee vielä vähän parempi.

Tuomas Milonoff ja Riku Rantala ovat aikamme tunnetuimmat matkatyöläiset. Tunnan ja Rikun Madventures-kirjoja on pakattu jo yli sataantuhanteen suomalaisreppuun.

Lisätiedot

Paino 530 g
Mitat 207 × 146 × 20 mm
Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Graafikko

EAN