Madventures – Uusi kansainvälisen seikkailijan opas

Riku Rantala, Tuomas Milonoff

Kirja

16,90 

Varastossa

Suurempi, kauniimpi ja uudempi alkuperäinen Madventures 
Palkitun, reissuruunien ylistämän matkailuklassikon päivitetty laitos, johon on lisätty tuhdisti uutta, mm. matkaajien ikuisuustoiveet eli reittivinkit ja kohdeinfoa.
Kansainvälisen seikkailijan oppaasta on muodostunut raamattu kaikille, jotka haluavat reissata pakettimatkoja pidemmälle. Poikkeuksellinen matkaopas auttaa selviytymään maassa kuin maassa.
Aikanaan Vuoden matkakirjaksi valittu, runsailla reissutarinoilla ryyditetty opus viedään nyt uudelle tasolle.
Päivityksen ja uudistetun ulkoasun lisäksi opas jykevöityy yli sadalla sivulla uutta materiaalia. Tärkeimpänä lisäyksenä ovat Madventuresin kohdevinkit reittisuosituksineen ja matkaamisopas liki 20 kohteeseen Aasiassa, Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Oseaniassa.
Lisäyksistään huolimatta Madventures Uusi kansainvälisen seikkailijan opas mahtuu edelleen rinkan sivutaskuun. Taskulampun kanssa.
Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon pokannut Madventures eli Tuomas Milonoff ja Riku Rantala ovat aikamme tunnetuimmat matkatyöläiset. Madventures-tv-sarja on levinnyt yli 200 maahan, Tunnan ja Rikun kirjoja  Mad Cook, Mad World sekä niin ikään Vuoden matkakirjaksi valittu Mad Manners  on pakattu jo liki 100 000 suomalaisreppuun.

Lisätiedot

Paino 842 g
Mitat 205 × 33 × 147 mm
Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Graafikko

EAN