Madventuresin maailmanselitys – Seikkailijan käsikirja kaikkeen

Riku Rantala, Tuomas Milonoff

Kirja

7,90 

Varastossa

Riku ja Tunna ihmiskunnan ikuisten teemojen äärellä.

Yli miljoona reissukilometriä auttaa ajattelemaan olennaista. Esimerkiksi sitä, miksi yksi kulttuuri pärjää huonommin kuin toinen, mistä maailmankaikkeus rakentuu, millainen on maapallon tulevaisuus, mitä ihmismieli kätkee sisäänsä ja mitä on totuus, tai onko sitä edes olemassa?

Riku ja Tunna sekä laaja joukko asiantuntijoita matkaavat maailmankaikkeuden ensimmäisistä sekunneista pitkälle tulevaisuuteen, eksyvät reitin varrella tieteeseen, taiteeseen, talouteen ja alakulttuureihin, ja luovivat taas ihmismielen kautta takaisin ihmiskuntaan ja ihmisyyteen.
Madventuresin maailmanselitys on täydellistä reissulukemista.
Kun kulttuurishokki lyö reissaria Intiassa diipillä uppercutilla silmättömän kerjäläislapsen muodossa, kirja auttaa ymmärtämään maailman epäoikeudenmukaisuuden syitä. Tai kun travelleri makaa Tongalla ja katselee eksistentiaalisissa ahdistuksissaan kristallinkirkasta linnunrataa, hän voi rauhoittaa mieltään lukemalla Selityksien ajatuksia universumista.

Tuomas Milonoff ja Riku Rantala ovat aikamme tunnetuimmat matkatyöläiset. Madventures-tv-sarja on levinnyt lähes 200 maahan ja Rikun ja Tunnan kirjoja Madventures – Kansanvälisen seikkailijan opas, Madcook – Kulinaristinen seikkailukirja, Mad World – Seikkailijan Atlas, Mad Manners – Seikkailijan etiketti ja Madventures – Uusi kansainvälisen seikkailijan opas on pakattu yli sataantuhanteen suomalaisreppuun.

Lisätiedot

Paino 790 g
Mitat 216 × 215 × 23 mm
Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Graafikko

EAN