Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin

Kirsi Etula, Sunna Valkeapää-Ikola

Kovakantinen kirja

33,00  12,60 

Varastossa

Huippusuosittujen mekkotehtailijoiden kolmas ompelukirja!

Nyt tehdään kaikenkattava vaatemallisto koululaiselle – eikä tyylistä tingitä tippaakaan.

Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin on täynnä ompeluohjeita todelliseen tarpeeseen: hyvinkin tyylitietoisille neideille ja kesän aikana venähtäneille teineille. Mukana on vaatemalleja moneen eri makuun ja tilanteeseen; koot 128-170 sopivat ekalta luokalta aina yläkouluun asti.
Koulutyttöjen tyylillä mennään koko kalenterivuosi, eikä käytännöllisten kouluvaatteiden tai talvistenkaan tamineiden tarvitse olla tylsiä. Kirjassa on 35 ompeluprojektia helposta haastavaan: osaavalle ompelijalle, yhteisiin ompelusessioihin tai nuoren omin päin toteutettavaksi. Lokoisia kotivaatteita, tyylikkäitä treenivermeitä, ihania asusteita ja jotain kaunista ja kivaa myös omaan huoneeseen!

Kirjan kekseliäissä vaatemalleissa näkyy jälleen kerran Sunna Valkeapää-Ikolan ja Kirsi Etulan takuuvarma tyyli. Krista Keltasen valokuvat hehkuvat nuorten iloa ja riemua – omien siipien kokeilua ja oman tyylin etsintää. Upeat kuvauspaikat Pariisista Viroon ja Helsingin Esplanadilta Tivoli Sariolaan tekevät kirjasta henkeäsalpaavan kauniin.

Lisätiedot

Paino 1070 g
Mitat 292 × 222 × 22 mm
Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Kuvaaja

Graafikko

EAN