Minä olen Pupu -kirja ja seinäkalenteri 2019

Richard Scarry

Kovakantinen kirja

27,00 

Varastossa

Nyt kuvakirja ja upea seinäkalenteri yhdessä!

Richard Scarryn satumaisen suloista luonnon lumoa ja ainutlaatuista tunnelmaa vuoden jokaiseen päivään – kotiin ja lahjaksi. 

Minä olen Pupu -klassikkokirjan luontokuvissa katsoja aistii taianomaisesti niin kesäauringon lämmön, syyssateen ropinan kuin lumihiutaleiden hipaisutkin. Seinäkalenteri juhlistaa Richard Scarryn 100-vuotisjuhlavuotta 2019 näillä ihastuttavilla vuodenaikanäkymillä, uusien Huck Scarryn kuvitusten saumattomasti täydentämänä! Kalenterin selkeät kuukausinäkymät esittelevät suomen- ja ruotsinkieliset nimipäivät, liputuspäivät, pyhä- ja merkkipäivät ja kuun vaiheet. 

Richard Scarry (1919-1994) on kautta aikojen rakastetuimpia lastenkirjailijoita ja kuvittajia. Tunnetuimmat hänen kirjoistaan kertovat Touhulan ja Puuhalan kaupungeista ja niiden eläinhahmoisista asukkaista, ja hänet tunnetaan myös monien rakastettujen Kultaisen kirjaston kirjojen kuvittajana. Scarryn kuvakirjat ovat hurmanneet ja hauskuttaneet lukijoita jo vuosikymmenten ajan, eikä suosion hiipumista ole näköpiirissä. Vuonna 2019 on hänen 100-vuotisjuhlavuotensa.

Lisätiedot

Paino 660 g
Mitat 320 x 301 x 9 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä