Miten minusta tuli huippuluokan myyjä

Frank Bettger

Jättipokkari

19,00 

Varastossa

HYVÄKSI MYYJÄKSI VOI KEHITTYÄ

Hyvältä myyjältä vaaditaan lukemattomia ominaisuuksia: hänellä täytyy olla psykologin ihmistuntemus, kouliintuneen puhujan esiintymistaito, hänen on osattava kuunnella, hänen on voitettava esiintymispelkonsa, hänen on oltava vakuuttunut asiastaan ja innostunut työstään. Näin väittää ainakin Frank Bettger, amerikkalainen myyntimies.

Miten minusta tuli huippuluokan myyjä on avoin kuvaus entisen konepajatyöläisen, ammattimaisen baseballin pelaajan ja epäonnistuneen vakuutustenhankkijan hämmästyttävästä noususta Amerikan parhaiten ansaitsevien myyntimiesten joukkoon. Kirjassa kerrotaan sinnikkään itsekasvatuksen vuosista, iloisista ja surullisista myyntikokemuksista, kirjoittajan tapaamista kyvyistä ja huonoista myyjistä ja heidän menetelmistään, ja selvitellään Bettgerin oman menestyksen salaisuuksia.

Tätä omalaatuista »muistelmateosta» voisi hyvällä syyllä kutsua myynnin filosofian käsikirjaksi, niin paljon myyntitoiminnassa saatua kokemusta ja elämänviisautta se sisältää. Hyväksi myyjäksi voi kehittyä – siinä Bettgerin kirjan pohjimmainen sisältö.

Lisätiedot

Paino 310 g
Mitat 211 × 136 × 20 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Alkuperäisteos

Kääntäjä