Muumipappa ja meri

Tove Jansson

Kovakantinen kirja

35,00  8,40 

Varastossa

Seikkailu majakkasaarelle ja mielen syvyyksiin

Muumipappa tuntee itsensä ulkopuoliseksi ja tarpeettomaksi. Tavallinen arki ahdistaa. Hän haaveilee suurista vaaroista ja sankaruudesta. Kun perhe muuttaa kaukaiselle majakkasaarelle, Muumipappa on hetken täynnä elämää.

Mutta kaikki ei suju kuten unelmissa. Arkea on täälläkin, Muumipappa ei osaa sytyttää majakkaa, omituinen kalastaja ei puhu hänen kanssaan ja suunnitelmat jäävät kesken. Sitten saarikin alkaa käyttäytyä kummallisesti. Tarvitaan suuri myrsky puhaltamaan kaikki kohdalleen.
Teos on osa 12 klassikkoa -sarjaa. Lukijat äänestivät 12 rakkainta teosta WSOY:n 140-vuotisesta historiasta, ja nämä teokset ilmestyvät Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi juhlapainoksina, joiden kansisuunnittelusta vastaavat Suomen eturivin taiteilijat. Muumipappa ja meri -teoksen kannen on suunnitellut Karoliina Hellberg.

Kirjailija, taidemaalari, piirtäjä ja Muumi-hahmojen luoja Tove Jansson (1914–2001) on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista taiteilijoista. Hänen kirjojaan on käännetty yli 30 kielelle ja niistä on tehty lukuisia teatteri-, ooppera-, elokuva- sekä tv- ja radiosovituksia. Muumipappa ja meri ilmestyi 1965 ruotsinkielisenä Pappan och havet ja samana vuonna Laila Järvisen suomentamana.

Lisätiedot

Paino 370 g
Mitat 220 × 142 × 17 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Alkuperäisteos