New York -trilogia

Paul Auster

Kovakantinen kirja

36,00  7,00 

Varastossa

New York, rikos, kirjallisuus ja nykyihmisen identiteettikriisi – nämä yhdistävät Paul Austerin ylistetyn trilogian kolme romaania toisiinsa.

LasikaupunkiJännityskirjailija ottaa vastaan yksityisetsivän tehtävän ja joutuu keskelle juttua, joka on hämmentävämpi kuin hän olisi itse pystynyt keksimään. Hän ajautuu elämän ja kuoleman leikkiin, jossa panttina on oma identiteetti.AaveitaBlue-niminen yksityisetsivä saa toimeksiannon mieheltä nimeltä White. Tehtävänä on varjostaa Black-nimistä henkilöä…Lukittu huoneKirjailija saa haltuunsa kadonneen ystävänsä kirjallisen jäämistön ja huomaa pian elävänsä tämän elämää, saavansa osansa tämän maineesta, tuloista ja jopa perheonnesta.

”Austerin hieno romaanitrilogia kuuluu jokaisen modernin ja urbaanin ihmisen yöpöydälle…” Demari

”Riemastuttava… nerokas tutkimusmatka tarinankerronnan taiteeseen oppaana kirjoittaja, jolle pelkät tosiasiat eivät koskaan riitä.” Philadelphia Inquirer

Paul Auster (s. 1947) asuu New Yorkin Brooklynissa. Auster opiskeli Columbian yliopistossa ja asui sen jälkeen neljä vuotta Ranskassa. Hänen tuotantonsa käsitää romaaneja, muistelmia, esseitä, runoja ja elokuvakäsikirjoituksia. Lisäksi hän on tehnyt käännöksiä ranskasta englantiin. Hän on yksi Yhdysvaltain arvostetuimmista kirjailijoista. 1980-luvun lopulla julkaistun New York -trilogian ensimmäinen osa Lasikaupunki oli Austerin esikoisromaani.

Lisätiedot

Paino 446 g
Mitat 203 × 134 × 35 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Alkuperäisteos

Kääntäjä

,