Niin monta olutta – Oluen arviointiopas

Anikó Lehtinen

Kirja

27,00  20,80 

Varastossa

Käsikirja oluen valintaan – valitse juuri sinulle paras olut!

Niin monta olutta esittelee Suomessa myytävät oluet tyypeittäin, maku edellä. Jos pelkkä kaunis etiketti ei riitä valintaperusteeksi, ota avuksi tämä kirja.

Ruokakauppojen ja Alkon hyllyt notkuvat erilaisia oluita, ja niistä omaan makuun sopivien löytäminen voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Tässä kirjassa eri oluttyypit on jaettu kahdeksaan ryhmään niiden maun perusteella, ja jokaisen tyypin alla esitellään siihen kuuluvat, Suomessa yleisesti saatavilla olevat oluet. Löytyykö sinun suosikkisi vaalean hedelmäisistä vai tumman paahteisista?Jokaisesta oluesta kerrotaan perustiedot ja annetaan napakka, sanallinen arvio oluen ominaispiirteistä. Mukana on myös täsmäruokasuositukset, ja lisäksi oluet on pisteytetty, jotta oma suosikki on mahdollisimman helppo löytää. Olutarvioiden laatimisessa on ollut mukana Anikón aviomies, oluentekijä Mika Oksanen.Olutesittelyiden lisäksi kirjassa on erilaisia olutmaistelukokonaisuuksia sekä kiinnostavia pikku tarinoita panimoihin, oluen tarjoilutapoihin sekä oluen historiaan liittyen.

Helsinkiläinen Anikó Lehtinen (s. 1973) on olutasiantuntija Sinebrychoffilla, ja hän luennoi ja kirjoittaa oluesta sekä kuluttajille, medialle, ravintoloiden ja kauppojen henkilökunnalle. Anikón Yks olut! -kirja (2014) sai hyvän vastaanoton sekä suuren yleisön että olutharrastajien keskuudessa.

Lisätiedot

Paino 640 g
Mitat 230 × 203 × 15 mm
Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

EAN