Nukkekoti Väinölän joulu

Maria Malmström

Kovakantinen kirja

32,00  16,00 

Varastossa

Nukkekoti Väinölässä juhlitaan joulua!

Joulu on vuoden tärkein juhla, myös nukkekodissa. Pöydät notkuvat herkkuja ja talossa puuhastellaan jouluvalmisteluiden parissa: tehdään koristeita, leivotaan ja valmistetaan lahjoja.

Nukkekoti Väinölässä vietetään perinteistä suomalaista joulua aivan samoin kuin oikeissakin kodeissa. Talon täyttävät herkulliset tuoksut ja lasten jännittynyt odotus. Tämän kirjan ohjeilla voit vaikkapa rakentaa nukkekodin joulupöytään piparkakkutalon, askarrella kuusenkoristeet ja tehdä lahjapakettiin Reino-tossut tai pikkuriikkisen nukkekodin. Kirjassa on ohjeet 24 esineeseen, joita tarvitaan nukkekodin joulunvietossa, sekä 12 pienenpieneen joululahjaan. Kirjasta löytyy myös jouluinen printtiarkki, josta voi rakentaa jouluisia koristeita ja lahjoja. Kaikki tämä tapahtuu nukkekotimittakaavassa 1:12.

Maria Malmström (s. 1973) on koulutukseltaan artesaani-puuseppä ja insinööri. Hän asuu perheineen Tammelassa ja askartelee intohimoisesti kaikenlaisia tarvikkeita nukkekoteihin. Maria pitää myös nukkekotikursseja ja suosittua nukkekotiblogia, ja lisäksi hän on tehnyt ohjeita useisiin kansainvälisiin nukkekotilehtiin. Marian aiemmat kirjat Nukkekoti Väinölän tapaan (2012) sekä Nukkekoti Väinölän vuosi (2014) ovat saavuttaneet suurta suosiota nukkekodeista kiinnostuneiden piirissä.

Lisätiedot

Paino 686 g
Mitat 232 × 200 × 17 mm
Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

EAN