OHO: Miten taitavasti!

Eppu Nuotio

Kirja

17,80 

Varastossa

Kirjasarja, joka kasvaa vauvan mukana.

Suloinen pahvikirja vauveleille, jotka opettelevat uusia taitoja rohkeasti ja iloisesti ihmetellen. OHO-kirjasarja on pullollaan elämän pieniä ihmeitä ja lempeää vauvahuumoria.

Vauva istuu hienosti – ja kaatuu. Tuolista saa hyvin tukea, kun tahtoo seisoa. Ja hyllyn reunaa pitkin pääsee hurjan kauas. Askel ja toinenkin – suoraan isän syliin!

OHO-kirjojen tekijäkaksikko on Pikku Papu-kirjoista tuttu kuvittaja Liisa Kallio ja pitkän linjan lastenkirjailija Eppu Nuotio. OHO-kirjoissa vauva oppii valtavasti asioita ja kasvaa vähitellen vauvasta vauhdikkaaksi taaperoksi. Sarjan seuraavissa osissa vastaan tulee taas uusia juttuja ja jatketaan tuiki tärkeitä tutkimuksia.

Liisa Kallio on palkittu kuvittaja, kirjailija ja graafinen suunnittelija, jonka käsiala on tuttu muun muassa Pikku Papun laulujen iloisesta ilmeestä.

Eppu Nuotio on Helsingissä asuva kirjailija, jonka laajaan tuotantoon kuuluu yli seitsemänkymmenen kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, musiikkisatuja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio palkittiin työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla vuonna 2012.

Lisätiedot

Paino 272 g
Mitat 189 × 189 × 20 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Kuvittaja

Graafikko