Öinen kiitäjä ja muita ötököitä

Juha Laaksonen

Kovakantinen kirja

31,00  15,50 

Varastossa

Anna luonnon viihdyttää, tutustu Suomen ötököihin!
Öinen kiitäjä ja muita ötököitä jatkaa upeaa, kotimaista luontokirjasarjaa. 1000 ilmiötä Suomen luonnosta -sarja havahduttaa Suomen luonnon pienten ja suurten ilmiöiden äärelle.
Sarjan uusin teos kertoo selkärangattomien eläinten erikoisista elintavoista ja elämästä. Se paljastaa monia piirteitä näiden salaperäisten ja mystisten eläinten elämästä. Mikä on Suomen suurin perhonen? Kuinka pitkään isosiilikäs elää? Ovatko muurahaiset kavereita keskenään? Kuinka pitkälle hepokatit hyppäävät? Osaavatko sudenkorennot lentää takaperin? Ovatko kastelierot erakkoja? Montako ludelajia voi löytää kotipihalta? Miksi hämähäkit tekevät verkkoja ja kiiltomadot hehkuvat? Koko perheen teos ja erinomainen lahjakirja tarjoaa 200 jännittävää tietoiskua vähemmän tunnetuista lajeista.
Juha Laaksonen on kansan rakastama radioääni, tietokirjailija, lintuharrastaja, maantieteilijä ja tuttu muun muassa Yleisradion Luontoillasta ja Luonto-Suomesta. Juha on kirjoittanut useita tietokirjoja ja palkittu kahdesti Vuoden Luontokirja -palkinnolla (2004, 2013).

Lisätiedot

Paino 590 g
Mitat 194 × 171 × 21 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä