Pataruokaa

Meri-Tuuli Lindström

Kovakantinen kirja

31,00  4,50 

Varastossa

Luistelupossua, villasukkia ja seurapelejä.

Pataruokaa kokoaa perheet ja ystävät höyryävän padan ääreen nauttimaan hyvästä ruoasta.

Pataruokaa herättää henkiin unohtuneen ruoanlaittokulttuurin ja kannustaa hitaaseen mutta helppoon ruoanlaittoon. Padassa kypsyvät muheviksi myös edullisemmat lihat sekä talvikauden raaka-aineet, kuten juurekset – ja samaan aikaan voit vaikka pelata ystävien kanssa korttia. Kirja pitää sisällään myös paljon muuta kuin perinteisen karjalanpaistin: Meri-Tuulin matkoiltaan tuomat maut näkyvät niin portugalilaisina, vietnamilaisina kuin intialaisina vaikutteina. Kirjasta löytyvät myös ohjeet eri ruhonosien hyödyntämiseen sekä lienten ja mausteiden käyttöön patakokkailussa.

Meri-Tuuli Lindström on kokki ja tv-juontaja. Patakirja on hänen toinen keittokirjansa, ja se jatkaa Mökin keittokirjan (2015) viitoittamaa mutkattoman ruoanlaiton linjaa. Meri-Tuuli tarjoaa mieluiten ruokaa, jonka voi nostaa padassa tai kattilassa keskelle pöytää vieraiden jaettavaksi.

Kirjan valokuvat on ottanut Kreetta Järvenpää. Hän on valokuvaaja ja taiteilija, jonka töihin voi tutustua blogissa www.gretchengretchen.com.

Lisätiedot

Paino 900 g
Mitat 268 × 202 × 22 mm
Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Kuvaaja

Graafikko

EAN