Pikku Papun laulunuotit – Leiki, laula, liiku!

Liisa Kallio, Soili Perkiö

Kirja

9,90 

Varastossa

Iloisesti kuvitettu, nelivärinen nuottikirja ja monipuolinen ideapaketti lapsiperheille ja muskareihin

Vuoden 2012 lastenlevyn, Pikku Papun laulujen, nuotit, tanssi-ideoita, leikkejä, soitintehtäviä sekä kuvanteko- ja askarteluvinkkejä.

Leiki, laula, liiku,soita, maala ja kiiku pikku Papun kanssa!Pikku Papun laulunuotiton nuottikirja ja ideapaketti lapsiperheille ja muskareihin. Se on tarkoitettu kaikille Pikku Papun ystäville innoitukseksi leikkeihin, laulamiseen ja liikkumiseen. Kirja sisältää Pikku papun laulujen nuotit helposti soitettavina versioina. Lisäksi mukana on nuotinnettuja säestysideoita soittajalle.Jokaisen laulun kohdalta löytyy aihepiirin mukaisia tanssi-ideoita, leikkejä, soitintehtäviä sekä kuvanteko- ja askarteluvinkkejä. Kirjan lopussa on monistepohjia, joita voi käyttää eri leikkeihin ja askarteluihin niin kotona kuin muskareissakin.

Liisa Kallio on helsinkiläinen kuvittaja ja kirjailija, joka on kuvittanut monia lastenkirjoja ja julkaissut omia kuvakirjoja. Hänen ensimmäinen pikku Papusta kertova kuvakirjansa Pikku Papu palkittiin Suomen Kulttuurirahaston lastentaiteen Kylli Koski -palkinnolla 2010. Sen jälkeen on ilmestynyt jo kolme Pikku Papu -kuvakirjaa ja CD.

Soili Perkiö on valtion lastenkulttuuripalkinnolla palkittu musiikkipedagogi, säveltäjä ja Sibelius-Akatemian lehtori. Soili Perkiön säveltämät Pikku Papun laulut valittiin vuoden lastenlevyksi 2012. Pikku Papu -konsertteja on ollut ympäri Suomea ja lauluja on esitetty myös Pikku Kakkosessa.

Lisätiedot

Paino 324 g
Mitat 297 × 210 × 5 mm
Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Graafikko

EAN