Pipsan keittokirja pienille ihmisille

Pipsa Hurmerinta

Kovakantinen kirja

26,00 

Varastossa

Kotiruokaa lapsiperheelle Pipsan tyyliin: herkullista, yksinkertaista ja terveellistä.

57 kekseliästä ja ravitsevaa reseptiä perheen pienimmille: soseista sormiruokien kautta haarukalla syötäviin aterioihin.

Lapset ovat ruokailijoina kuin entisajan kuninkaalliset – heitä on välillä kovin vaikea miellyttää. Osa lapsista syö kaikkea, mutta monet ovat hyvin nirsoja. Väsyneet vanhemmat eivät välttämättä ole parhaimmillaan keksimään uusia ideoita, joten hyvät ja helpot reseptit ovat kullanarvoisia.Kirjan ruoat sopivat ensimmäisiä ruokiaan maistelevasta vauvasta aina kolmevuotiaalle leikki-ikäiselle. Lisäksi kirja sisältää tärkeää tietoa ruokien ravintoarvoista sekä siitä, miksi juuri tietyt ruoat sopivat pienille ihmisille ja mitkä raaka-aineet kannattaa hankkia luomuna.

Mallina aikaisemmin työskennellyt ja kokiksi valmistunut Pipsa Hurmerinta (s. 1978) on itsekin pienen pojan äiti. Pipsan aiempi keittokirja Pipsan keittiössä (2012) hurmasi lukijat yksinkertaisilla mutta herkullisilla resepteillään. Pipsa pyörittää muun muassa omaa ruoka-alan yritystä ja on juontanut sekä Erilaiset äidit että Erilaiset perheet -ohjelmia ja Top Chef -ohjelmaa.

Lisätiedot

Paino 620 g
Mitat 231 × 201 × 18 mm
Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Kuvaaja

Graafikko

EAN