Pop up – Kanslerin keittokirja

Jenni Tuominen, Tuomas Vimma

Kovakantinen kirja

5,90 

Varastossa

Jenni Tuomisen ja kirjailija Tuomas Vimman keittokirja paljastaa parhaat vinkit pop up -ravintolan pyörittämiseen sekä yli 80 Kanslerin suosikkireseptiä ramenkeitoista amerikkalaisiin bageleihin.

Pop up -ravintolan voi avata kuka tahansa, mutta kuinka tarjota ruokia, joista huippukokitkin ovat kateellisia? Sen tietää Jenni Tuominen, jonka pop up – ravintola Kansleri on ollut jo vuosia Helsingin Ravintolapäivän ykköstärppejä.

Kirja sisältää käytännön vinkkejä pop up – ravintolan perustamiseen, mutta sen ytimessä ovat ateriakokonaisuudet, jotka sisältävät mm. hitaasti valmistettuja ramen-keittoja, korealaista ruokaa, amerikkalaisen brunssin trendikkäine pumpkin spice latteineen ja maailman parhaan pizzareseptin. Reseptit soveltuvat hyvin myös suurempiin juhliin tai perheaterioille.

Ankaran keittiökurinsa vuoksi myös Kanslerina tunnetun Jenni Tuomisen ja hänen kirjailijamiehensä Tuomas Vimman pop up -ravintola on kerännyt suorastaan legendaarisen maineen. Osin senkin johdosta Tuominen aloitti opinnot Pariisin Cordon Bleu -ravintolakoulussa ja suoriutui koulusta erinomaisesti.

Lisätiedot

Paino 790 g
Mitat 277 × 207 × 19 mm
EAN

Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Alkuperäisteos

Kuvaaja

Graafikko