Retroa nukkekotiin

Maria Malmström

Kovakantinen kirja

28,00 

Varastossa

Tervetuloa aikamatkalle!

Retroa nukkekotiin -kirjassa ei mikään ole liian värikästä! Teoksen nukkekotimaailmassa Lahtisen Seppo ja Siiri harrastavat keräilyä ja sisustamista. He kiertävät kirppareita ja tuunaavat löytöjään omaan kotiinsa sopiviksi. Kirjan ohjeilla voit tehdä itse pienet Aino-tossut tai vaikkapa 1960-luvun kampauspöydän, rakentaa putkitelevision tai levysoittimen. Moni kirjan esine on tuttu – ja niiden kautta voit palata omaasi tai vanhempiesi lapsuuteen. Myöskään aikakauden vaatteita ei ole unohdettu!

Kirjassa on 36 kuvitettua ohjetta kaavoineen. Niissä hyödynnetään monipuolisesti erilaisia tekniikoita puuntyöstöstä virkkaukseen ja massailusta punontaan. Kaikki ohjeet on laadittu nukkekotimittakaavaan 1:12.

Maria Malmström (s.1973) on koulutukseltaan artesaani-puuseppä ja insinööri. Hän sai mieheltään lahjaksi nukkekodin, ja siitä alkoi kaikki vapaahetket täyttävä harrastus. Oleellisinta harrastuksessa ei ole suinkaan nukeilla leikkiminen vaan käsillä tekeminen. Maria on julkaissut useita suosittuja nukkekotikirjoja ja tehnyt ohjeita kansainvälisiin nukkekotilehtiin. Lisäksi hän pitää nukkekotiblogia.

Lisätiedot

Paino 730 g
Mitat 232 × 203 × 18 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä