Revi se

Kaisa Happonen, Karri Miettinen

Pehmeäkantinen kirja

23,00  5,20 

Varastossa

Revi se – ja kokoa maailma uusiks!

Karri Paleface Miettisen ja Kaisa Happosen rohkea runokirja innostaa runovallankumoukseen.

Revi se on uudenlainen ja liikkeelle laittava runokokoelma. Se on oivaltava, suorapuheinen ja kantaaottava; sen teemat käsittelevät niin ilmastonmuutosta ja rahaa kuin myös omaa pääkoppaa ja seksuaalisuutta.
Runot on toteutettu leikkaamalla, tussaamalla ja irrottamalla sanoja irti kontekstistaan. Kirja kannustaa lukijaa avaamaan pään ja sanomaan ääneen, tarttumaan rohkeasti kynään, saksiin tai näppikseen. Mitkä tahansa tekstit ja asenteet voi repiä ja rakentaa uudelleen – kuka tahansa voi löytää oman sanomisen tapansa. Maailma on täynnä sanoja. Ota ne käyttöön!
Rap-artisti Karri Paleface Miettinen on tunnettu suorista sanoistaan ja maailmanpoliittisista kannanotoistaan. Kuvakirjailija Kaisa Happonen tuo runokokoelmaan myös humoristisia ja herkkiä äänenpainoja.

Kaisa Happonen on monialainen kuvakirjailija ja käsikirjoittaja. Hänen Mur, eli Karhu -kirjansa (Tammi, 2016) käännösoikeudet on myyty kymmenelle eri kielialueelle.

Karri Miettinen eli Paleface (s. 1978) on helsinkiläinen rap-artisti ja yhteiskunnallinen aktivisti. Hän on ollut mukana monissa erilaisissa kulttuurialan projekteissa: käsikirjoittajana, englanninkielisen kirjallisuuden suomentajana ja radiojuontajana. Suomen juhlavuotena häneltä ilmestyi paljon huomiota herättänyt pamflettiteos Viides maamme kirja (Like, 2017).

Lisätiedot

Paino 290 g
Mitat 210 × 151 × 12 mm
EAN

Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä