Riistaa lautasella

Kati Pohja

Kovakantinen kirja

38,00  32,30 

Varastossa

Kotimainen kaiken kattava riistaruokakirja

Riista on eettisen lihansyöjän valinta. Riistaa lautasella muistuttaa, että riistaruoat sopivat hyvin arkipäivänkin aterioille. Kati Pohja on metsästävä ruokatoimittaja, ja hänen kirjoittamansa Riistaa lautasella sisältää yli 80 reseptiä toimivista klassikoista uusiin ja innovatiivisiin ideoihin.

Kirja on jokaisen metsästäjän ja riistaa ruoaksi valmistavan kokkaajan perusteos. Kirjassa esitellään monipuolisesti erilaisia riistalihoja kyyhkystä kauriiseen ja käytetään kattavasti eri ruoanvalmistustapoja. Tässä riistaruoanvalmistuksen käsikirjassa huomioidaan myös ruokahävikin vähentäminen ja hyödynnetään kaikkia ruhon osia. Kirjan tarkoilla ohjeilla onnistuu aloittelijakin. Reseptien ohella kirjassa kerrotaan, mistä riistaa löytävät nekin kuluttajat, jotka eivät itse metsästä tai saa riistalihaa lähipiiristä.

Ruokatoimittaja, (KtM, KtaO) Kati Pohja on erittäin kokenut ruoka-alan ammattilainen ja taidokas reseptinikkari, joka nautiskelee metsästysretkistä koiransa kanssa. Kirjan upeat metsästys- ja ruokakuvat on ottanut valokuvaaja Mikko Mäntyniemi.

Lisätiedot

Paino 1190 g
Mitat 268 × 203 × 26 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Kuvaaja