Rivo Satakieli – Maria Kallio 9

Leena Lehtolainen

Pokkari

9,00  2,40 

Varastossa

Maria Kallion yhdeksäs tapaus
Jorvin sairaalaan tuodaan pahasti viillelty vähäpukeinen nainen. Maria Kallion epäilykset kytköksestä maksullisen seksin maailmaan heräävät kunnolla seuraavana päivänä, kun tunnettu prostituoitu murhataan suorassa televisiolähetyksessä.
Julkkisprostituoitu Lulu Nightingale on tarjonnut seksipalveluja Rivo Satakieli – studiossaan, jonka asiakkaisiin lukeutuu myös yhteiskunnan nokkahenkilöitä. Murhatun prostituoidun ovat tavanneet hämärissä merkeissä myös vaikutusvaltainen televisiojuontaja Ilari Länsimies ja KRP:n komisario Lasse Nordström.
Maria Kallion ja hänen alaistensa tutkimuksia haittaa reviiritaistelu keskusrikospoliisin alamaailmaoperaation kanssa. Kaiken lisäksi henkirikoksia tulee lisää. Eikä Marian elämää tee helpommaksi myöskään se, että hänen aviomiehensä Antti viihtyy niin hyvin työpaikallaan Vaasassa.
Rivo Satakieli on vastustamattomasti mukaansa imaiseva ja uskalias jännityskertomus ihmisen yöpuolesta ja maksullisen seksin maailmasta, jossa Maria Kalliokin joutuu elämänsä pinteeseen.

Lisätiedot

Paino 194 g
Mitat 178 × 110 × 22 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Graafikko