Ronja, ryövärintytär (värikuvitettu laitos)

Astrid Lindgren

Kovakantinen kirja

24,00  6,30 

Varastossa

Ronjasta Ghiblin animaatiosarja!

Astrid Lindgrenin hieno ryöväritarina herää uuteen eloon Studio Ghiblin uudessa animaatiosarjassa. Katsuya Kondon herkkä, mangahenkinen kuvitus alkuperäisromaaniin perustuu animaation kuvamaailmaan.

Ronja, ryövärintytär, eli silloin kun ryövärit vielä vaanivat matkustavaisia ja kauppamiehiä metsissä, villihevoset kirmasivat niityillä ja maahiset ja pönthiittiset tanssivat kuutamossa. Hänen syntyessään oli ”sellainen ukkosyö, että koko Matiaksenmetsän väki ryömi kauhuissaan koloihinsa ja loukkoihinsa”. Kun Ronja kasvaa, hän alkaa taistella kotimetsänsä rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta – yhdessä ryövärinpoika Birkin kanssa.

Astrid Lindgren (1907–2002) on kaikkien aikojen luetuimpia lastenkirjailijoita. Ronja, ryövärintytär (1981) on hänen viimeinen romaaninsa. Kirja on julkaistu 41 kielellä ja sitä on myyty yli 10 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Japanilaisen Goro Miyazakin ohjaama 26-osainen, Studio Ghiblin tuottama animaatiosarja on erittäin uskollinen Lindgrenin alkuperäisteokselle.

Lisätiedot

Paino 620 g
Mitat 217 × 156 × 24 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Alkuperäisteos

Kuvittaja

Kääntäjä