Tiltu ja Lettu – Taskukaihon tapaus

Taru Viinikainen

Kovakantinen kirja

6,90 

Varastossa

Kun puutarhatonttu ottaa lopputilin!

Tiltun ja Letun pertinjuntti on kyllästynyt seisomaan saappaat mullassa puutarhatonttuna ja tekee lakon. Kekseliäistä sisaruksista kertova kirja sopii kaikille Heinähatun ja Vilttitossun, Onnelin ja Annelin sekä Marikin ystäville!

Tiltu ja Lettu komennetaan siivoamaan leikkimökkinsä, sillä perheen piha on Kaunein puutarha -kilpailussa. Mökissä siskoksia odottaa kauhea näky: tavarat ovat hujan hajan ja pertinjuntti makaa tonttuiluun tympääntyneenä lipastonlaatikossa. Syypää löytyy puutarhatontun taskusta: sinne on pesiytynyt taskukaiho. Vaan millä otuksen saisi häädettyä?

”Tiltun ja Letun vauhdikkaasta päivästä kuuleminen sai omat viisi- ja kolmevuotiaani kikattamaan monta kertaa, ja tyttöjen puolesta olisin voinut lukea vaikka koko kirjan siltä istumalta alusta loppuun. Se jos mikä on onnistuneen kirjan merkki!” Lue meille äitikulta –blogi

Siskokset puutarhatonttuineen ovat seikkailleet Tiltu ja Lettu –kirjoissa Leikkimökin asukas, Joulujupakka ja Kadonneet puutarhatontut.

Taru Viinikainen (s. 1983) on ammatiltaan äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja.

Oili Kokkonen (s. 1983) on kuvittaja ja taidekäsityöläinen, jonka sympaattinen kuvitus tavoittaa osuvasti Tiltun ja Letun maailman.

Lisätiedot

Paino 384 g
Mitat 247 × 13 × 176 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä

Kuvittaja

Graafikko