Tuhoa tämä kuvakirja – Näin kirja herää henkiin

Keri Smith

Kovakantinen kirja

8,90 

Varastossa

Plärää, koputtele ja sheikkaa kirja eloon!

Huiman suosion saavuttaneiden tuhoamiskirjojen tekijä Keri Smith vapauttaa seuraavaksi lasten kuvakirjan. Oletko valmis toimimaan ja käyttämään mielikuvituksesi voimaa?

Jokainen kirja haluaa tulla luetuksi, pidellyksi, plärätyksi, paiskotuksi ja rakastetuksi. Jokainen kirja haluaa saada tarinansa eloon. Onneksi kirjaan tarttuu tällä kertaa lapsilukija, jonka energian ja mielikuvituksen avulla se takuulla onnistuu.

Tässä kirjan käyttöohjeet: ravista ja sheikkaa, koputtele ja rummuta – herätä kirja ensin horroksestaan. Tee toimeliaasti tuttavuutta kirjan kanssa ja lähde sitten kutkuttavalle matkalle mielikuvituksen maailmaan. Vain sinun avullasi se onnistuu, joten: anna mennä!

Kanadalaisen kuvataiteilijan Keri Smithin Tuhoa tämä kirja ja Tuhoa tämä kirja väreissä ovat olleet huikea menestys niin meillä kuin maailmalla. Pelkästään kirjojen englanninkielisiä versioita on myyty miljoonia kappaleita, ja lisäksi kirjat on käännetty lukuisille eri kielille. Hauskan idean taustalla on Smithin ajatus siitä, että jokainen meistä pystyy huomattavan luoviin suorituksiin, kunhan tohdimme rikkoa sääntöjä.

Lisätiedot

Paino 424 g
Mitat 266 × 11 × 202 mm
EAN

Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Alkuperäisteos

Kuvittaja

Kääntäjä

Sivumäärä