Utelias kettu ja muita nisäkkäitä

Juha Laaksonen, Riku Lumiaro

Kovakantinen kirja

26,00  13,00 

Varastossa

Anna luonnon viihdyttää, rakastu Suomen nisäkkäisiin!

Utelias kettu ja muita nisäkkäitä on upean, kotimaisen luontokirjasarjan näyttävä avaus. 1000 ilmiötä Suomen luonnosta -sarja havahduttaa Suomen luonnon pienten ja suurten ilmiöiden äärelle.

Kirja on täynnä vertaansa vailla olevia kuvia ja ilmeikkäitä juttuja Suomen luonnon nisäkkäistä: Mitä hyötyä oravalle on komeasta hännästä? Miksi kuutti lihoo 10 kiloa viikossa? Miksi metsäkauris kärsii lumesta? Testaa luontotietosi tästä. Lue nämä ja lähes 200 muuta hersyvää tositarinaa. Pystytkö lukemaan vain yhden? Helppo antaa lahjaksi, ei ikärajoituksia!

Juha Laaksonen on kansan rakastama radioääni, palkittu tietokirjailija, biologi ja tuttu muun muassa YLE:n radion Luontoillasta ja Luonto-Suomesta. Laaksonen on luontotoimittaja, -valokuvaaja ja innokas lintuharrastaja, joka kiertää ympäri Suomea bongaamassa lintuja. Hän on tietokirjailijana tunnettu: palkittu kahdesti Vuoden Luontokirja -palkinnolla (2004, 2013) ja kirjoittanut yli 10 bestseller-kirjaa. Riku Lumiaro on tietokirjailija ja Suomen luonnonsuojeluliiton suurpetoasiantuntija vuodesta 1997.

Lisätiedot

Paino 590 g
Mitat 195 × 170 × 20 mm
EAN

Kirjailija

,

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sarja

Sivumäärä