Villiina ja isosiskopakkaus

Katriina Rosavaara

Kovakantinen kirja

19,00  4,60 

Varastossa

”Meidän kotiin tuli vauvapakkaus – mutta siitä puuttuu vauva!”

Reipas ja lämminhenkinen kuvakirja Villiinasta, jolla on hieno lovi otsatukassa ja tuleva pikkusisarus hukassa.

Villiina juoksee jäätelöautolle ja kompastuu portailla olevaan pahvilaatikkoon. ”Se on vauvapakkaus”, sanoo äiti. ”Villiina, meille tulee vauva”, mamma jatkaa. Villiinaa suututtaa, kun äidit vain tilailevat uusia vauvoja. Mutta kun Villiina kurkistaa pahvilaatikkoon, ei vauvaa näy missään!
Villiina ottaa mukaansa naapurin Jimin sekä äitiyspakkauksessa olleet pienet lapaset, joihin sopivia käsiä he lähtevät etsimään. Ja mitä he löytävätkään? Eivät ainakaan vauvaa vaan mummon! Onneksi mummo tietää, missä vauva kenties majailee ja mistä uudet isosiskot varmasti tykkäävät…
Katriina Rosavaara on kirjoittanut vauhdikkaan tarinan Villiinasta, jolla on kaksi äitiä ja yksi pikkuinen mummo. Tässäpä uusi lastenkirjasuosikki, joka on myös rohkeasti tätä aikaa! Reetta Niemensivu on tuore kuvittajalöytö, joka pistää Villiinan ja Jimin töppösiin vauhtia ja tempauksiin juuri sopivasti huumoria.

Katriina Rosavaara (ent. Koskinen) (s. 1975) on monipuolinen kuvataiteilija ja kirjoittaja, joka on julkaissut kuvakirjoja lapsille ja aikuisille. Reetta Niemensivu on Lahdessa asuva kuvittaja, graafinen suunnittelija ja sarjakuvataiteilija, joka kuvittaa muun muassa Bella-sarjaa (Lukupalat, WSOY) sekä IceLove-nuortenkirjasarjaa.

Lisätiedot

Paino 330 g
Mitat 267 × 201 × 9 mm
Kirjailija

Kustantaja

Sidosasu

Julkaisupäivä

Sivumäärä

Kuvittaja

Graafikko

EAN